Trinitas TV: live stream

TV channel:Trinitas TV:

Country: Romania

Category: Religion

4.6 out of 5

5 votes

Trinitas TV: watch streaming live

Televiziunea TRINITAS a fost înfiinţată în octombrie 2007, la iniţiativa şi cu implicarea directă a Preafericitului Părinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Prin intermediul acestei televiziuni cultural-religioase, Patriarhia Română informează opinia publică despre evenimentele bisericeşti, lucrarea pastoral-misionară, socială, educaţională şi culturală a Bisericii, aducând în atenţia publicului istoria, cultura şi tezaurul de credinţă şi spiritualitate creştină românească în context european.

Countries

  • Kiss TV este un post de televiziune cu specific muzical, care se adresează tinerilor cu vârsta între 18 și 30 de ani, parte a grupului Antenna Group, ce funcționează în România.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • ERDÉLYBŐL, ERDÉLYRŐL, ERDÉLYIEKNEK Legfőbb célkitűzésünk olyan magyar nyelvű televíziós műsorok szerkesztése, amelyek a régió és az európai kultúra egyensúlyát képezik. Hosszú

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Partener TV stiri de ultima ora din Dambovita. Partener TV este un post de televiziune din România. A fost primul post de info-business în România, un canal dedicat mediului de

    4.3 из 5

    11 голосов