Hope Channel Bulgaria live stream

TV channel:Hope Channel Bulgaria

Country: Bulgaria

Category: Religion

4.6 out of 5

5 votes

Hope Channel Bulgaria watch streaming live

Ние сме християнска телевизионна мрежа с 43 канала по целия свят и излъчваме на 39 езика. Нашата мисия е да споделяме Божията блага вест за по-добър живот днес и през вечността. Нашите програми се фокусират върху вярата, здравето, взаимоотношенията и обществото.
Програмите по всеки канал се създават в контекста на местната култура и се излъчват на много езици включително испански, португалски, немски, румънски, мандарин, руски, тамил, хинди, украински, арабски, фарси и телугу. Има много начини да гледате Хоуп Чанъл!

Countries

  • Фолклор ТВ е първата и единствена национална фолклорна телевизия, която представя най-добрите музика, песни, танци и изпълнители от всички етнографски области на България.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Диема Спорт е група от български платени спортни телевизионни канали, част от „Нова Броудкастинг Груп“, собственост на „Modern Times Group“, включваща каналите „Диема Спорт HD“ и

    4.3 из 5

    11 голосов

  • В едни от най-динамичните години за българската култура на прехода, Телевизия ММ оказва дълбоко влияние върху музикалната ни индустрия и масова култура. Годишните музикални

    4.3 из 5

    11 голосов