Live 7 TV live stream


Live 7 TV live stream

TV channel:Live 7 TV

Country: Bulgaria

Category: Public

4.6 out of 5

5 votes

Live 7 TV watch streaming live

Първата Българска Телевизия за Изкуство. Live 7 TV е първата по рода си телевизия за изкуство в България. Медията излъчва пряко по интернет симфонични, оперни и театрални постановки, а също поп, и рок концерти. Чрез нея хората в цял свят могат да следят културните събития в страната ни пряко по интернет. Още едва стартирал през 2009 г. проектът на MediaTeam™ показва своята уникалност. Това е първата медия в България, осъществила преки предавания по интернет на концерти от зала България, Аулата на Софийския университет, залата на НМУ, театъра в Русе и други места в София, и в страната.

Countries

  • Фолклор ТВ е първата и единствена национална фолклорна телевизия, която представя най-добрите музика, песни, танци и изпълнители от всички етнографски области на България.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • bTV е първата частна национална телевизия в България. Започва излъчване на 1 юни 2000 г. на мястото на излъчвалият до тогава канал на Българската национална телевизия – Ефир 2.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Канал 0 е регионална телевизия в Бургас, част от RN Mediagroup. Излъчването и започва на 31 декември 1994 г. в 23:55 ч. по кабелна мрежа и от септември 1996 г. ефирно на 52-ри

    4.3 из 5

    11 голосов